Så här gör du en retur

returhantering och regler för detta

På Fabriken försöker vi att värna om miljön och önskar därför att du har tänkt igenom ditt köp noggrant. Vi vill inte att varor ska åka fram och tillbaka i onödan. Har en vara sålts i vår webbshop går därför returen till vår fysiska butik och kommer således inte att skickas ut någon mer gång.

Skulle det visa sig att du mot förmodan ångrar ditt köp fyller du i formuläret nedan och vi kommer sedan inom 24 timmar mellan mån-fre återkoppla till dig med en returfraktsedel.

Det är alltid du som står för kostnaden av din retur och kommer att faktureras för den kostnaden. Idag är den kostnaden 99:- och du debiteras från din ursprungsbetalning.

Se till att dina varor har alla prislappar och hängetiketter kvar. Givetvis får inte du använda plaggen innan retur. Däremot får du försiktigt prova dem. 

Eftersom vi endast skickar helt oanvända kläder genom vår webbshop som vi även har kontrollerat och undersökt innan vi skickar till dig så förbehåller vi oss att neka återbetalning på en vara om vi misstänker att den har blivit använd eller om det är fläckar på varan eller om den luktar parfym/rök etc. För visst vill väl även du att när du köper en ny vara att den ska vara oanvänd? Det vill även kunden som köper din vara efter dig med.

DU KAN OCKSÅ ALLTID VÄLJA ATT KOMMA IN MED DIN RETUR FYSISKT I VÅR BUTIK OCH RETURNERA DEN DÄR.

När du packar ned din retur använd emballaget som din vara kom i. Tänk på att du har ansvaret för att varan är hel när den kommer tillbaka till oss så emballera den väl.

Fyll i formuläret och skriv ut det lägg i returpacksedeln och sätt på returfraktslappen. När vi har fått din vara till oss betalar vi tillbaka dina pengar inom 7 arbetsdagar från det att vi har fått returen till oss.

  • Du kan när som helst logga in i Klarnas app eller på www.klarna.com/se och pausa din faktura.
  • Har du valt faktura som betalsätt och returnerar delar av din order kommer du få en uppdaterad faktura när returen är behandlad. Returnerar du hela din order kommer fakturan att uppdateras också. Du kommer alltid att debiteras för fraktkostnader som ej återbetalas.
  • Har du redan betalat din faktura behöver du kontakta Klarna som sköter återbetalningen.
  • Har du betalat med kort eller banköverföring återbetalas pengarna till det konto som debiterades vid köpet.

När du handlar i vår webshop har du 14 dagars ångerrätt från att du mottagit ditt paket

Fylli formuläret och vi återkopplar tillbaka till dig inom 24 timmar mån-fre med retursedel.

1-5